Upozornění

Na tomhle blogu najdete některé články překopírované z mého dalšího, staršího blogu shirogane.blog.cz. Tahle stránka tudíž neporušuje autorská práva :)

pátek 27. prosince 2013

Flaming Uke

Společenský, sexy a intuitivní, jakmile jeho schopnosti dozrají, divoký uke je skutečný mistr v sociální interakci. Není divu, že se vždy zdá být středem pozornosti - ujišťují se o tom, obklopujíc se těmi, kteří jim věnují pozornost, kterou si zaslouží.
Divocí uke z toho můžou vyjít jako spíš egocentrické nádhery s jejich sebejistým a někdy až panovačným postojem, ale jen vám radí pro vaše dobro. A možná to je ten důvod, proč jsou tak vyhledávaní pro jejich umělecké představy - od lásky, módy, sexy rad jak upoutat pozornost toho speciálního semeho, na kterého jste měli spadeno, divoký uke vždycky rád pomůže. Jsou to úžasní přátelé, jen se ujistěte, abyste byli na jejich správné straně, tahle osobnost je obdařená schopností dělat dusno, může mít trochu sklony k soutěživosti, prospěchářství a žárlivosti, když na to přijde.
V milostných vztazích jim to nejlépe klape s chibi a romantickým seme. Divocí uke hledají partnera, který jim ukáže pozornost a ocení jejich docela divokou povahu, aniž by se cítili kompletně vlastnění a můžou se naštvat, pokud se v romantickém vztahu cítí být ovládáni, protože mají rádi pocit volnosti k vyjádření jejich kreativity.

Osobnost divokého ukeho nejlíp (ale ne vždycky) odpovídá těmto asociacím:
Japonský element: Oheň
Čínský horoskop: Tygr
Barva: Třešňově růžová
Dezert: Flambované třešně
Theme song: Vanilla od Gackta

Original


Připomínky k překladu pište prosím do komentářů. Překlad si můžete dát k sobě na blog, ale uveďte mě prosím jako zdroj. Děkuji :)

Žádné komentáře:

Okomentovat