Upozornění

Na tomhle blogu najdete některé články překopírované z mého dalšího, staršího blogu shirogane.blog.cz. Tahle stránka tudíž neporušuje autorská práva :)

pátek 27. prosince 2013

Clueless Uke

Bezstarostný a energický, ti s osobností bezradného ukeho se prostě chtějí bavit. A ačkoliv mívají sklony vypadat nepřítomně a bezradně, je to pravděpodobně proto, že jsou ztraceni ve vlastních myšlenkách, představujíc si další velký projekt - pokud neplánují nebo nepracují tvořivě a je jedno, jestli je jejich vášní hudba video hry nebo dělat něco vlastníma rukama, není tato osobnost šťastná. Také milují, když jsou baveni, což je možná důvod proč prostě tak přitahují oportunistického semeho - udržuje si jejich zájem svým lehce úchylným způsobem, bez omezování potřeby bezradného ukeho pocitu volnosti, že si může dělat, co se jim zlíbí. I když tahle osobnost může mít sklony být bezradný v mezilidských vztazích, baví se a pečují o své partnery pokud zjistí že jejich speciální seme je bude bavit a dávat na ně pozor.

Osobnost bezradného ukeho nejlépe (ale ne vždycky) koresponduje s těmito asociacemi:
Japonský element: Vítr
Čínský horoskop: Kůň
Ovoce: Starfruit
Theme Song: BondS ~kizuna~ od An Cafe

Original

Připomínky k překladu pište prosím do komentářů. Berte na vědomí, že jde o poněkud volný překlad. Překlad si můžete dát k sobě na blog, ale uveďte mě prosím jako zdroj. Děkuji :)

Žádné komentáře:

Okomentovat