Upozornění

Na tomhle blogu najdete některé články překopírované z mého dalšího, staršího blogu shirogane.blog.cz. Tahle stránka tudíž neporušuje autorská práva :)

pátek 27. prosince 2013

Badass Uke

Smyslný, vzpurný a intuitivní, frajer uke může být opravdu dílem kontrastů - vzezření neviňátka oblečeného do tmavého oblečení a stydlivý úsměv s očima, které svědčí o rozverné, temnější povaze. Je snadné a zároveň těžké navázat s nimi kontakt, jak jejich energie přitahuje lidi k nim, zatímco jejich ostrost a nedůvěra lidi odpuzuje... možná více než všechny ostatní osobnosti se frajeři uke schovávají hluboko ve fantasy světě jejich vlastní tvořivosti, pouštějící jen někoho, jestli vůbec někoho, dovnitř. Při hledání té jedné osoby schopné porozumět jejich potřeběněčeho víc, někoho, kdo je bude chránit a sdílet onen záhadný svět s nimi, můžou se frajeři uke zdát ztracení a bloudící, jejich osamělost odrážející vnitřní vztek - jak nemohou být spokojení dokud nebudou objevení a žádaní, smyslově i pocitově.

Osobnost ukeho frajera nejlépe (ale ne vždycky) koresponduje v těchto asociacích:
Japonský element: Nebe
Čínský horoskop: Pes
Barva: Černá
Ovoce: Ostružiny
Dezert: Hot Fudge pohár
Theme song: Kalavinka od BUCK-TICK



Připomínky k překladu pište prosím do komentářů. Berte na vědomí, že jde o poněkud volný překlad. Překlad si můžete dát k sobě na blog, ale uveďte mě prosím jako zdroj. Děkuji :)

Žádné komentáře:

Okomentovat